Дніпропетровська обласна рада інформує про проведення другого засідання комісії з конкурсного добору директора комунального закладу ,,Дніпропетровська обласна бібліотека для молоді ім. М. Свєтлова”

Відповідно до частин 3, 5 статті 215 Закону України ,,Про культуру”, на офіційному сайті Дніпропетровської обласної ради розміщується інформація про час та місце проведення засідань конкурсної комісії.

31 жовтня 2016 року у Дніпропетровській обласній раді відбулось перше засідання з конкурсного добору директора комунального закладу ,,Дніпропетровська обласна бібліотека для молоді ім. М. Свєтлова”.

За рішенням комісії до участі в доборі директора комунального закладу ,,Дніпропетровська обласна бібліотека для молоді ім. М. Свєтлова” допущено:

Матюхіну Ольгу Леонідівну.

16 листопада 2016 року о 15.00 в приміщенні Дніпропетровської обласної ради (просп.. Олександра Поля, 2, м. Дніпро, каб. 420) відбудеться друге засідання з конкурсного добору директора комунального закладу ,,Дніпропетровська обласна бібліотека для молоді ім. М. Свєтлова”, під час якого будуть слухатись публічна презентація проектів програм розвитку закладу на один та п’ять років.

Посилання на YouTube