«Про внесення змін до рішення обласної ради від 03 лютого 2012 року № 239-11/VІ „Про регіональну цільову соціальну програму „Молодь Дніпропетровщини” на 2012 – 2021 роки” (зі змінами)»

Керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування
в Україні”, з метою виконання регіональної цільової соціальної програми „Молодь Дніпропетровщини” на 2012 – 2021 роки  у 2017 році, зважаючи на необхідність включення ініціатив щодо відзначення молодих громадян області, які мають досягнення в різних сферах суспільного життя, професійній діяльності, за активну участь у розбудові регіону, ураховуючи висновки й рекомендації постійної комісії обласної ради з питань науки, освіти, сім’ї та молоді, обласна рада  в и р і ш и л а:

 

  1. Внести зміни до рішення обласної ради від 03 лютого 2012 року № 239-11/VІ „Про регіональну цільову соціальну програму „Молодь Дніпропетровщини” на 2012 – 2021 роки” (зі змінами) (далі – Програма):

1.1. Пункт 1 Переліку завдань і заходів Програми (Створення умов для інтелектуального самовдосконалення молоді, творчого розвитку особистості) доповнити підпунктом 1.13. „Відзначення молодих громадян області у вигляді премій Дніпропетровської обласної ради, цінних подарунків тощо як матеріальне заохочення за досягнення в різних сферах суспільного життя, професійній діяльності, активну участь у розбудові регіону” (додаток 1).

1.2. Викласти в новій редакції пункти 4, 5 та 9 паспорта Програми (додаток 2).

 

  1. Координацію роботи щодо виконання цього рішення покласти на управління з питань гуманітарної, соціально-культурної сфери та освіти, контроль – на постійну комісію обласної ради з питань науки, освіти, сім’ї та молоді.
Голова обласної ради
Гліб Пригунов