Загрузка Мероприятия

« Все Мероприятия

  • Это event прошло.

Реєстрація на конференцію! Як отримати фінансові ресурси та вийти на європейський ринок?

21.06.2017

Мероприятие Navigation

конференция_анонс

Як отримати фінансові ресурси та вийти на європейський ринок?

Серед інших, саме такі питання будуть обговорювати на регіональній конференції «Підтримка інвестиційної та експортної діяльності малого та середнього бізнесу».
Конференція відбудеться за підтримки голови Дніпропетровської обласної ради Гліба Пригунова за ініціативи Дніпропетровського регіонального інвестиційного агентства (DIA) у партнерстві з Дніпропетровською ОДА, Дніпропетровською торгово-промисловою палатою та Європейською Бізнес Асоціацією.
Підчас обговорень буде охоплено багато питань стосовно шляхів доступу до фінансових ресурсів, особливостей і перспектив експортної діяльності для малого та середнього бізнесу. Європейські та національні експерти, представники влади та банків в повній мірі розкриють запропоновані теми та нададуть відповіді на запитання підприємців.
До участі запрошуються підприємці та фермери Дніпропетровської області. Зареєструватися необхідно до 12 червня, за посиланнямhttps://goo.gl/forms/pSqeGotI1dUOfdvo2
Конференція відбудеться 21 червня о 10.00, за адресою: м. Дніпро, просп. О. Поля, 2 (Дніпропетровська обласна рада), 3 поверх.

Организатор

Дніпропетровське інвестиційне агенство

Место проведения

Дніпропетровська обласна рада
просп. Олександра Поля, 2
Дніпро, Украина
+ Карта Google
Телефон:
789-45-61