Новини

Гліб Пригунов: «Повага до закону – головна освітня мета спеціалізованих вишів»

7452

Сьогодні один з провідних вузів України та регіону – Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ відзначає свою 51 річницю!

7465

Навчальний заклад ввійшов у десятку кращих фахових вишів Всеукраїнського рейтингу Міністерства освіти і науки, а у 2016 році університету присвоєно звання “Кращий учбовий заклад в галузі права”. З кожним днем університет зміцнює свої позиції, повсякчас зростає його науковий потенціал, розширюються міжнародні відносини, розвивається матеріально-технічна база. Зараз тут працюють 6 факультетів, на яких навчається близько 2 тис. студентів та курсантів.

7480

Зі святом викладачів вузу та студентів привітав голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов та вручив кращим працівникам почесні грамоти.

 «Наша держава потребує кращих фахівців,які б забезпечували верховенство права та закону. Це один з пріоритетів Президента України Петра Порошенко та керівництва держави. Ваша робота є надзвичайно важливою, адже на даному етапі ми будуємо сильну, особливо в правовому сенсі, державу. Завдяки вам молоді спеціалісти стають основою закону та права, які поважають країну та рухають її уперед. Ми пишаємось вашими випускниками, які працюють не лише у Дніпрі,але й в інших регіонах. Бажаю кожному жити в системі панування права», — привітав представників вузу Гліб Пригунов.

7447

За словами ректора вузу Віталія Глуховері, за 51 рік свого існування вуз кардинально змінився та досяг значних висот у своїй освітній роботі.

«Я пам’ятаю, як розростався навчальний заклад, який переріс зі звичайної школи міліції до найкращого вузу країни. І в першу чергу, у цьому заслуга колективу, який в усі часи підтримує інновації та постійно рухається уперед», — зазначив він.