Новини

Підтримка талановитих дітей Дніпропетровщини

IMG_2888

Газета «ЗОРЯ» за підтримки голови обласної ради Гліба Пригунова провела конкурс дитячого малюнка «Намалюй свій рідний край». Сьогодні талановитих переможців нагородили путівками до літніх таборів Азовського моря. Конкурс тривав майже чотири місяці. За цей час на розгляд комісії надійшло понад п’ятсот малюнків з усіх куточків Дніпропетровської області. Професійний склад журі, до якого входили відомі художники та досвідчені педагоги, мали обрати 12 найкращих. Це діти віком від 5 до 13 років з Дніпра, Першотравенська, П’ятихаток, Петриківки та інших сіл області.

Головною метою такого конкурсу є підтримка талановитих дітей та виховання патріотичної нації, адже на малюнках діти відобразили багато видатних місць та дивовижних ландшафтів Дніпропетровщини.

Голова обласної ради Гліб Пригунов також привітав переможців: «Дуже приємно, що ми маємо постійну зворотню реакцію, живий, безпосередній зв’язок між владою та громадянами області. Не тільки дорослими, але й маленькими. Ви – майбутнє області та України. Сподіваюсь, що на відпочинку у таборах ви отримаєте багато вражень і натхнення для нових малюнків!».

IMG_2814

IMG_2821

IMG_2826

IMG_2879

IMG_2907