Новини

Гліб Пригунов анонсував старт третьої Премії обласної ради

Слайд3

Голова обласної ради минулого року ініціював конкурс – Премія Дніпропетровської обласної ради! 15 березня стартує прийом документів на новий етап. Це вже третій конкурс, починаючи із минулого року. У 2017 обласною радою було проведено дві Премії, де переможцями вийшли 100 чоловік віком до 35 років. Кожен з них – яскравий приклад талановитої, амбіційної та цілеспрямованої молоді Дніпропетровщини.

Усі переможці зробили свій вагомий внесок у розбудову регіону та країни. Премії розподілені за різними категоріями, серед яких наука, медицина, культура, спорт, журналістика, сільське господарство, героїчні вчинки, громадська діяльність, а також категорія «Юні дарування» для дітей віком від 14 до 17 років.

Наприклад,  минулого разу в переможці вийшли, 17-річний хлопець, що  врятував маленьку дівчинку, яка тонула у крижаній воді.  Юна студентка Медичної академії аби допомогти літнім людям, що живуть у віддалених селах області, організовує волонтерські поїздки з командою лікарів. Мешканка села, завдяки участі у канадському проекті, змогла збудувати прибуткову молочну ферму. Хлопець написав підручник з хімії на англійській мові,  інший — підкорив аудиторію своїм творчим співом, а дехто просто виконуючи свою щоденну роботу,  заслуговує на подяку –  серед них і журналісти, лікарі, волонтери.

Метою конкурсу є визнання молодих талантів Дніпропетровщини, для яких передбачається грошова винагорода. Переможці отримують на карту виплати у розмірі 15 тис. грн., з яких вираховують податки. Премія охоплює різноманітні напрямки. Тож обов’язково долучайтеся і подавайте свої заявки. Перший етап – подання необхідних документів, другий – відкрите онлайн-голосування на сайті обласної ради, третій етап – голосування спеціалізованої комісії за претендентів-фіналістів, яких обрали на онлайн-голосуванні. Усі деталі стосовно процедури подання документів, порядку проведення конкурсу та інші питання можна дізнатись:

за телефоном 056-732-08-95, 063-680-22-23, Юлія.

за посиланням http://oblrada.dp.gov.ua/vote/

«У Дніпропетровській області живуть, навчаються і працюють насправді гідні українці. Молоді бізнесмени, активні громадські діячі, волонтери, лікарі та багато інших. Такі люди заслуговують на гідну мотивацію і вдячність з боку держави та суспільства. Логічно, що, коли вони її не отримують, то втрачають бажання працювати задля цієї певної країни. Саме тому головною метою нашого конкурсу є підтримка талановитих спеціалістів, аби, так би мовити, запобігти «відтоку мізків» з України», — зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов.