Новини

Гліб Пригунов: «Колектив лікарні ім. Мечникова – справжні герої і заслуговують на винагороду»

img_1504

Голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов зустрівся з колективом лікарні ім. Мечникова та відзначив сертифікатами по 5 тис грн. 37 кращих медпрацівників закладу. На їх плечах найвідповідальніша місія – здоров`я та життя мирних пацієнтів та поранених бійців. Зараз обласна лікарня ім. Мечникова стала чи не головним медичним закладом України, куди везуть найтяжчих поранених з найскладнішими травмами.

Всього з початку року 199 лікарів отримали сертифікати від обласної ради, до кінця року їх вручать ще 494 працівникам медичних закладів регіону.

«Для мене принципово важливим було відзначити кращих працівників медичних закладів регіону: санітарок, медсестер, лікарів, без роботи яких неможливе складне лікування на усіх рівнях. Одним словом тих, хто постійно знаходиться біля ліжок хворих, віддає їм свої сили, професіоналізм та більшу частину свого життя. Ми дотримуємося своїх слів та матеріально підтримуємо кращих з вас. Зараз наша медицина проходить процес реформування, де змінюється підхід до оплати роботи працівників медзакладів. Справжні професіонали будуть отримувати значно більше коштів за свою роботу. Саме це дозволить залучити до медцини більше справжніх професіоналів та підняти престиж роботи медика. Я щиро бажаю кожному з вас щастя та миру, а вашим пацієнтам скорішого одужання», — звернувся у своїй промові до лікарів Гліб Пригунов.

Медицина сьогодні – це високотехнологічна галузь, тому цього річ до медичних закладів регіону за кошти обласної ради було закуплено багато сучасного життєво необхідного обладнання .

До відділень лікарні ім. Мечникова надійшло медичного обладнання на суму майже 38 млн грн. Це сучасний ангіограф, вартістю 30 млн грн. — єдиний в Україні апарат рівня національних медичних закладів Європи та світу, 8 апаратів штучної вентиляції легень та 3 мікропроцесора, ультразвуковий дисектор для гнійно-септичного відділення тощо.

 

img_1553 img_1512 img_1395