Новини

Гліб Пригунов: «Ми маємо запобігти «відтоку мізків» з країни».

IMG_9155

Голова Дніпропетровської обласної ради дав прес-конференцію, на якій детально розповів про конкурс «Премія Дніпропетровської обласної ради». Конкурс заснований для відзначення та матеріального заохочення молодих мешканців області за досягнення у різних сферах суспільного життя, професійній діяльності, активну участь у розбудові регіону.

IMG_9178

Конкурс проводиться вже вдруге. Минулого разу переможцями стали 39 людей: журналісти, лікарі, аграрії, громадські діячі, науковці, викладачі та інші. Гліб Пригунов відмітив, що конкурс ще раз довів наявність великої кількості талановитої та працьовитої молоді у нашій області:

«Наша премія – це відзнака за їхню наполегливу роботу. Ці люди мають розуміти, що потрібні державі і суспільству».

IMG_9159

За його словами, цього разу умови та правила проведення конкурсу будуть удосконалені. Принцип голосування змінений повністю, аби унеможливити фальсифікації. На офіційному сайті облради впроваджена система ID – ідентифікації. Може бути використаний електронний цифровий підпис або BankID. У конкурсі можуть взяти участь громадяни України віком від 14 до 35 років, що прописані на території Дніпропетровської області.

Усього планується нагородження в 11 номінаціях: за внесок у розвиток місцевого самоврядування, героїчні вчинки, соціально — правовий захист сім’ї, виробничі досягнення, внесок у розвиток аграрно – промислового сектора, досягнення у науковій і педагогічній діяльності та інші. Також. вперше у цьому році була впроваджена номінація «Юні дарування Дніпропетровщини» для молоді у віці від 14 до 17 років включно.

 

З подробицями конкурсу, переліком документів та іншими умовами для номінантів, можна ознайомитись  ТУТ