Новини

Гліб Пригунов: «Персонал лікарні ім. Мечникова заслуговує на захоплення та повагу».

IMG_1154

Сьогодні лікарі клініки аналізували свою роботу за минулий рік.

IMG_1155

Зараз лікарня ім. Мечникова – найвідоміший медичний заклад в Україні та за її межами. Лікарня стала ціивільно-військовим медзакладом, надаючи комплексну допомогу як мирним пацієнтам так і пораненим бійцям. Минулий 2016 рік став для лікарів став чи не найважчим: тут поставили на ноги 1,6 тис. поранених, 99,4% бійців врятовано, їм провели більше 500 хірургічних втручань. Всього ж з початку АТО медики лікарні ім. Мечникова пролікували а повернули до життя 2,5 тис. військових.

Результати та перспективи роботи мед закладу окреслили на підсумковій нараді за участі голови Дніпропетровської обласної ради Гліба Пригунова, керівництва облдержадміністрації та профільного департаменту.

IMG_1173

«Обласна рада завжди підтримує діяльність лікарні імені Мечникова, яка є флагманом з надання якісної медичної допомоги. Від вашої злагодженої роботи залежать наше життя і наше здоров’я. Не дивлячись на те, що минулого року ми закупили багато сучасного обладнання для лікування наших пацієнтів, лікарня ще потребує додаткового обладнання. Це і апарат штучної вентиляції легенів, рентген апарат для приймального відділення, ангіограф, операційні стойки. Весь депутатський корпус одностайно під час затвердження бюджету на цей рік підтримав збільшення фінансування медичного закладу. У наших планах на цей рік відремонтувати хірургічний корпус та акушерське відділення, оснастити за останнім словом медичної техніки відділення транспланталогії. Також, сподіваюсь, що реформування галузі забезпечить кращі умови роботи та лікування як для медиків так і для пацієнтів», — зазначив Гліб Пригунов.

Загалом на утримання лікарні імені Мечникова на 2017 рік з обласного бюджету виділено близько 209 млн. грн..

IMG_1156

«За 2016 рік ми пережили з новими здобутками та надією на кращі перспективи. За останній рік ми пролікували більше 320 тисяч пацієнтів у поліклініці, смертність склала менше одного відсотку – це вагомий показник. Вдячні обласній владі за підтримку та розуміння, сподіваюсь що і надалі ми разом зможемо надавати медичну допомогу на найвищому рівні», — звернувся до медиків головний лікар Сергій Риженко.