Новини

Гліб Пригунов: «Саме волонтери та добровольці є тим двигуном, що рухає уперед суспільство та націю»

img_5809

5-го грудня Україна та світ відзначають Міжнародний день волонтера. Справжню ціну волонтерству ми зрозуміли два роки тому, коли українці стала заручником агресивної політики сусідньої держави! Саме тоді Дніпропетровщина перетворилась на загальнодержавний центр допомоги і підтримки пораненим та вимушеним переселенцям.

Хтось збирав допомогу армії, хтось допомагав переселенцям,  жінки готували  їжу для солдат, чоловіки у своїх гаражах ремонтували військову техніку, інженери збирали безпілотники, лікарі навчали, як поводитися із пораненими. І по сьогоднішній день серед нас є волонтери, що продовжують допомагати нашим військовим та вимушеним переселенцям. Про таких мужніх та звитяжних героїв у Дніпрі сьогодні презентували фільм!

«Саме добровольці і є тим двигуном, який рухає суспільство та націю. Тільки вони можуть чітко відповісти на запитання: «чи стане цей світ кращим?». Їх мотив — не матеріальні блага та подальша перспектива, а безхмарне майбутнє нащадків та мир в Україні. Дякую за вашу безкорисну працю та щиру допомогу. Успіхів у всіх ваших починаннях, будьте щасливі і наповнюйте щастям життя інших людей!», —  привітав волонтерів голова обласної ради Гліб Пригунов.

 

img_5837 img_5848 img_5912