Новини

Гліб Пригунов:» 22 Pushupchallenge приводить до конкретних дій «

Рисунок5

На минулому тижні голова обласної ради прийняв естафету «22 Pushupchallenge».  На своїй сторінці у ФБ він виклав відео із 22-ма віджиманнями та зазначив, що віджимання віджиманнями, а реальної допомоги ветерани АТО потребують кожного дня. Саме тому  Гліб Пригунов запросив відомого активіста Дмитра Кошку із його однодумцями до обласної ради. Зустріч відбулася і серед іншого виділили три найболючіших питання.

По-перше, мова йшла про необхідність виділення окремого приміщення для зустрічей  та цивілізованого дозвілля  бійців АТО. Дмитро Кошка наголосив, наскільки складно  воїнам  адаптуватися у цивільному житті.

«По-справжньому зрозуміти нас може лише та людина, яка сама брала участь у воєнних діях. Ми вдячні за допомогу психологів та інших профільних спеціалістів, але нічого не може замінити реального братнього спілкування з однодумцями», — зазначив Дмитро Кошка.

Другим стало питання поводження із землею, яку ветерани АТО отримують за законом. Більша частина таких угідь знаходиться в області, у сільській місцевості. Бійці зізналися, що  часто не знають, як краще розпорядитися своїм земельним майном.

У процесі розмови вирішили, що заняття сільським господарством – оптимальніший шлях. Гліб Пригунов порадив залучати інвесторів та зацікавлених партнерів. Спільна робота у цьому напрямку має принести користь не лише самим власникам землі, а й області в цілому. Розвиток сільського господарства є одним з найбільш перспективних ресурсів Дніпропетровщини.

Останнім, втім, не менш важливим питанням  обговорювали необхідність патріотичного виховання.

«Молодь і діти є найбільш незахищеною верствою населення під час інформаційної війни. Сьогодні вплив інформаційних технологій є настільки сильним, що навіть дорослій та розумній людині складно відрізнити правдиві дані від  сфабрикованих матеріалів . Ми повинні прикласти максимум зусиль, аби захистити українців від інформаційних атак з боку наших ворогів», — Гліб Пригунов.

В зустрічі взяв участь також заступник голови обласної ради  Мгер Куюмчан. На нього була покладена відповідальність за оперативну комунікацію з воїнами АТО та їхніми  родинами. Саме Мгеру  Куюмчану  доручено вже найближчим часом дати пропозиції щодо конкретних пропозицій по приміщенню, по можливому бізнес партнерству в аграрному секторі та патріотичному вихованню молоді.

 

Рисунок2

Рисунок4