Новини

Децентралізація потребує нових знань — сьогодні у Дніпрі представників громад навчали працювати із молоддю.

????????????????????????????????????

Сьогодні – останній день проведення другого етапу проекту EducatiON LАВ, який розпочався у п’ятницю 25 серпня  у таборі «Перлина Придніпров’я» і тривав 4 дні. Упродовж цього часу учасники програми – представники 34 ОТГ нашої області — виконували практичні завдання проекту. Працювали з молоддю на вулиці, робили опитування, розробляли майбутні проекти для своїх територіальних громад.

Основною метою цих завдань є вивчення особливостей роботи з молоддю, ознайомлення із  креативними методиками у правових, освітніх і національно-патріотичних заходах.

Проект реалізується завдяки плідній співпраці обласної ради, Молодіжного центру Дніпропетровщини та великої кількості молодіжних організацій. EducatiON LАВ спрямований продемонструвати об’єднаним територіальним громадам можливості та перспективи молодіжної політики на місцях.

«Майбутнє успішної децентралізації на Дніпропетровщини ґрунтується на свідомій та обізнаній молоді. На даному етапі в об’єднаних громадах існує безліч проектів, запроваджується багато цікавих ідей і програм. Паливом для такого інтенсивного розвитку може бути лише активність місцевої молоді, тож завдання обласної ради – це навчання представників громад проведенню плідної молодіжної політики на місцях, навчання тому, як залучати молодь до активного соціального та політичного життя свого регіону», — зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов.