Новини

Другу соціальну аптеку відкрили у Межівському районі — відтепер громада має більший доступ до якісних і доступних медикаментів

img_0990

Вартість медичних препаратів – особливо гостре питання для людей, що мають хронічні захворювання, пенсіонерів, пільговиків та інших соціально-незахищенних категорій населення.
Саме відкриття соціальних аптек забезпечує ці категорії людей якісними медикаментами за доступними цінами, адже препарати тут продаються з мінімальною націнкою, що у жодному разі не позначається на їх якості. У той же час асортимент у таких аптеках дуже широкий,вони забезпечені усім необхідним, для задоволення потреб споживачів. За відсутності певного препарату його доставляють на замовлення всього протягом доби.
«Зараз не усі люди мають змогу придбати доступні медикаменти та повністю задовольнити свої потреби. Тому ми робимо усе, аби кожен житель нашої області мав доступ до якісних та доступних медичних препаратів», — прокоментував голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов.
За словами радник голови облради Володимира Бондарчука, який взяв участь у відкритті аптеки, обласна рада і надалі буде продовжувати роботу по створенню соціальних аптек у регіоні.

33 81img_1003