Новини

Дід Мороз доїхав і до прифронтових територій.

????????????????????????????????????

Завдяки проекту «Допомога йде» новорічні привітання і багато солодощів отримали півтори тисячі дітей з Мар’їнки, Світлодарську, селищ Миронівське, Луганське та інших населених пунктів, які знаходяться на лінії розмежування.

????????????????????????????????????

Окрім цього з Дніпропетровщини привітати мешканців так званої «сірої зони» приїхав музичний гурт Вертеп разом з бардом Олесем Чайкою. Святковий концерт здивував і зміг порадувати як дітей, так і дорослих.

????????????????????????????????????

Вдала святкова акція співпала з річницею масштабного проекту «Допомога йде». Його було започатковано за ініціативою голови обласної ради Гліба Пригунова, спільно з народним депутатом Тетяною Ричковою та ОК «Схід».

????????????????????????????????????

Зараз «Допомога йде» з регіональної програми  стала загальнонаціональною. До проекту приєдналися Дніпропетровська, Запорізька та Харківська області. Нагадаємо, що головне досягнення проекту – це надання мешканцям прифронтових територій безкоштовної і якісної медичної допомоги. На лінії розмежування доступу до медичних послуг практично немає. Завдяки «Допомога йде» вже понад 150 людей отримали вкрай необхідне лікування у спеціалізованих закладах охорони здоров’я Дніпропетровщини.

????????????????????????????????????

За рік роботи наші лікарі провели багато складних хірургічних втручань, ендопротезування, променеву терапію та трансплантацію внутрішніх органів! Голова обласної ради Гліб Пригунов зазначив: «Ми — єдина країна. Ми маємо піклуватися про своїх, таких самих українців, яким зараз вкрай потрібна підтримка. Після різдвяних концертів ми знову повертаємося до лікування і маленьких, і дорослих українців з Донбасу».