Новини

Ділові ігри для старшокласників. У школах області розпочато курс тренінгів з підприємництва.

BC7319FF-CF41-419A-9EBB-4324B53BAF3F

Розвивати фінансову грамотність та підприємницькі навички, навчити дітей відповідальності та викорінити страх перед створенням власного бізнесу у молоді. Усе це одне з важливих завдань сучасної школи. В рамках програми обласної ради інтенсифікації розвитку підприємництва на 2018-2020 роки розпочато курс спеціалізованих тренінгів. У Новоолександрівській середній школі пройшов перший годинний майстер-клас з профорієнтації та тригодинні «Ділові ігри» для старшокласників.

Цікава форма бізнес-гри, професійний тренер і дружня атмосфера серед одноліток допомагають учням розкрити свій підприємницький талант. Окрім ідей власного стартапу, дітей ознайомлюють з логістикою, податками, роботі з фахівцями та іншими аспектами власної справи. Для того, щоб виховати нову генерацію успішних підприємців, подібні заходи для старшокласників дуже потрібні, переконаний голова обласної ради Гліб Пригунов:
«Ознайомити молодь з азами підприємництва однаково важливо, як і навчити дітей писати і читати. Діти мають якомога більше знати про різноманітні напрямки роботи та цікаві професії. Незабаром вони обиратимуть свій майбутній шлях, тому обізнаність у різних сферах вкрай важлива. Дехто із сьогоднішніх старшокласників через кілька років розвиватиме малий та середній бізнес в Україні. Ми маємо дати їм по максимуму усі необхідні знання для старту власної справи. Сильна економіка України — за цілеспрямованою і фінансово грамотною молоддю!».

У всьому світі бізнес-ігри для підлітків є одними з найпрогресивніших та ефективних методів навчання, а з унікальним тренерським підходом ми зможемо побачити позитивні результати вже після одного тренінгу. До кінця квітня планується провести такі навчання у Нікополі, Кам’янському, Марганці, Покрові та Сурсько-Литовській ОТГ.

55CBE223-F155-4FC7-B131-6721C1A39AFA