Новини

ПРЕМІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ! Увага! Термін подачі документів подовжено до 15 червня!

на сайт

За ініціативи Голови Дніпропетровської обласної ради Гліба Пригунова та депутатів обласної ради започаткована Премія Дніпропетровської обласної ради для відзначення та матеріального заохочення молодих мешканців області за досягнення в різних сферах суспільного життя, професійній діяльності, активну участь у розбудові регіону.

 

Ти молодий громадських діяч, військовослужбовець чи волонтер, аграрій чи інноватор, митець чи соціальний робітник, а може ти молодий вчений або перспективний журналіст? Тепер в тебе є можливість отримати Премію Дніпропетровської обласної ради за свої досягнення у розмірі до 15 000 грн!

 

Соціальна значимість даного нововведення полягає в активізації молодіжної політики області, через стимулювання потенціалу, підтримку талановитої молоді, розвиток соціальної активності та молодіжних ініціатив на місцевому рівні.

 

Для того, щоб стати кандидатом на отримання Премії необхідно бути віком від 14 до 35 років, проживати у Дніпропетровській області . Як подати документи, хто може бути номінантом – всі подробиці тут.