Новини

Стадіон «Трудові резерви» — відкрито!

IMG_7569

 

«Будь — який стадіон — це місце, де народжуються чемпіони! У всі віки буд-який  стадіон вважався — символом духу суперництва, символом миру і чесної боротьби! Я вітаю всіх нас з тим, що ще одне таке місце з’явилося на спортивній карті України, — сказав у вітальній промові голова обласної ради Гліб Пригунов.

Близько 10 років стадіон «Трудові резерви» чекав своєї реконструкції. Два роки тому, в жовтні 2015 вдалося знайти шляхи вирішення питання, і відновлення стадіону почалося.

Сьогодні сотні дніпропетровців стали свідками народження нової  арени, яка об’єднала  футбол, легку атлетику,  баскетбол, бокс та інші види спорту.

Пропускна здатність стадіону після відновлення буде становити більше 500-600 дітей на годину. Одночасно тут можна буде займатися  на 6 спортивних майданчиках  з міні-футболу, на великому футбольному полі, в легкоатлетичному манежі. З відкриттям стадіону працюватимуть секції боксу, настільного тенісу, важкої атлетики. Також тут передбачений тренажерний зал. Відновлений «Трудові резерви» стане першим легкоатлетичним стадіоном в Дніпропетровській області. Реконструкція стадіону дозволить проводити тут змагання рівня чемпіонатів України.

Але стадіон також буде вільним для всіх бажаючих. Буде розроблений спеціальний графік, за яким будь – хто  зможе безкоштовно тренуватися на стадіоні.

Гроші на роботи були виділені з обласного бюджету та з держбюджету за ініціативою народного депутата Андрія Павелко. Велике футбольне поле — це подарунок Дніпропетровської обласної федерації футболу . Нове поле дозволить проводити тренування футболістів на професійному рівні.

IMG_7670

«Виховання здорового покоління — це один із пріоритетів роботи обласної ради. І будівництво сучасного стадіону є масштабною спортивною подією, що має важливе соціальне значення для  міста і для всієї області.   І обласна рада, депутатський корпус на цьому не зупиняться.  Будівництво та реконструкції стадіонів тривають  по всій області і в цьому році!», — підсумував голова облради Гліб Пригунов.