Новини

Тепер люди будуть отримувати необхідні адміністративні послуги за міжнародними стандартами. Відкриття у самому центрі Дніпра по-сучасному обладнаного приміщення Головного управління Державної міграційної служби – це важливий крок у цьому напрямку

5A52569D-6E17-4A0D-9745-BA787706F241

Тепер головний офіс Державної міграційної служби знаходиться за адресою: вулиця Ширшова 7. Сьогодні пройшло урочисте відкриття. П’ять відремонтованих поверхів — і найкращі фахівці тепер працюватимуть у комфортних умовах. Зручності створені як для персоналу, так і для клієнтів. Сучасний термінал електронної черги, інформаційні екрани, є навіть спеціально обладнаний кабінет для людей з особливими потребами. Порівняно з колишнім приміщенням, тепер міграційна служба зможе приймати вдвічі більше людей. Тож подавати й забирати документи від сьогодні буде швидко і зручно.
За словами заступника голови обласної ради по виконавчому апарату Олександра Доброгорського: «Враження від нового приміщення ДМС – найкращі. Зустрічає та консультує привітний адміністратор, а нові яскраві меблі і приємна атмосфера сприяють отриманню необхідних адміністративних послуг на найвищому рівні».
Присутній на урочистому заході Голова Державної міграційної служби Максим Соколюк зазначив, що затримки, пов’язані з видачею закордонних паспортів, будуть вирішені вже у березні. Обласна рада, в свою чергу, буде сприяти і підтримувати будь-яку модернізацію роботи міграційної служби і надалі. Все для того, аби люди отримували адмінпослуги якісно та швидко.