АНОНСИ

Новини

У Дніпропетровській обласній раді відкриється виставка «Обличчя нових громад»

Прес-анонс

У Дніпропетровській обласній раді відкриється виставка «Обличчя нових громад»

 

14 березня 2018 року об 11.00 у приміщенні Дніпропетровської обласної ради відкриється фотовиставка «Обличчя нових громад». Захід організовано Дніпропетровською обласною радою спільно з Українським кризовим медіа-центром у рамках програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Ця фотовиставка про дієвих і активних людей, які живуть і працюють у об’єднаних громадах України. На фото можна буде побачити жителів сіл і містечок: вчителів, лікарів, спортсменів, представників бізнесу та влади, людей різного віку, які спільними зусиллями змінюють своє життя.

Дніпро стане першим обласним центром, де побачать «Обличчя нових громад».

У заході візьмуть участь:

  • Голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов;
  • Керівник програми USAID-DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» Беррі Рід.
  • Голова Покровської об’єднаної громади Світлана Спажева.
  • Фотограф проекту «Обличчя нових громад» Владислав Содель.

На відкриття запрошені представники виконавчого апарату, фракцій, груп, комісій Дніпропетровської обласної ради, місцевих громадських організацій.

Фото, які будуть представлені на виставці, зроблені відомими фотографами Владиславом Соделем та Анастасією Сіроткіною у Дніпропетровській, Тернопільській, Івано-Франківській, Миколаївській, Херсонській, Харківській, Кіровоградській областях. Зокрема, 7 світлин розповідають про жителів Покровської громади Дніпропетровської області.

Адреса проведення виставки: м. Дніпро, приміщення обласної ради, просп. О. Поля, 2.

Акредитація на виставку для представників ЗМІ за телефонами: 066-32-20-987.

 

 

«Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – п’ятирічна програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні.