Новини

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку! Вітаємо вас із професійним святом!

img_4502

Сьогодні, 16 листопада, вже 22 роки в Україні відмічається це свято. І увесь цей час українці постійно зв’язані через телебачення, радіохвилі та Інтернет. Довгий час телевізори і радіоприймачі були незамінним атрибутом у будинку кожного українця, тепер до них додалися комп’ютер, мобільний телефон та велика кількість інших гаджетів. Сьогодні майже ніхто не може представити своє життя без улюблених пристроїв, за допомогою яких ми можемо дзвонити, писати, передавати привітання, дізнаватися новини, висловлювати свою думку у коментарях.
Улюблені передачі та шоу, цікаві вікторини та концерти, найсвіжіша і найоперативніша інформація в Інтернет мережі — усе це поєднує людей за інтересами, дає теми для дискусій, змушує сміятися та, іноді, плакати. Ми є одним цілим у широкому інформаційному просторі.
Міцний та якісний зв’язок – це абсолютна заслуга і результат відповідальної роботи працівників радіо, телебачення та зв’язку.
Дякуємо вам за постійну цілодобову працю! Нехай зв’язок в Україні завжди буде на вищому рівні. Бажаємо натхнення і завзятості кожного дня! Добробуту та успіху!