Рішення про регіональну Програму створення страхового фонду документації Дніпропетровської області на 2016 – 2020 роки

 

Рішення про регіональну Програму створення страхового фонду документації Дніпропетровської області на 2016 – 2020 роки

Керуючись законами України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про страховий фонд документації України”, Постановою Кабінету Міністрів України від 13 березня 2002 року № 320 „Про затвердження Положення про порядок формування, ведення та використання обласного (регіонального) страхового фонду документації” (зі змінами та доповненнями), ураховуючи звернення голови облдержадміністрації, висновки й рекомендації постійної комісії обласної ради з питань базових галузей економіки, соціальної політики і праці, обласна рада в и р і ш и л а:

 

  1. Затвердити регіональну Програму створення страхового фонду документації Дніпропетровської області на 2016 – 2020 роки (додається).

 

  1. Рекомендувати райдержадміністраціям, міським радам організувати розробку та затвердження в містах (районах) регіональних програм створення страхового фонду документації.

 

  1. Координацію роботи з виконання цього рішення покласти на управління цивільного захисту Дніпропетровської облдержадміністрації, контроль – на постійну комісію обласної ради з питань базових галузей економіки, соціальної політики і праці.

 

Виконуючий обов’язки голови обласної ради, перший заступник голови Дніпропетровської обласної ради
С. ОЛІЙНИК

м. Дніпро

№ 53-4/VIІ

15.06.2016 р

 

Додаток 1

 

Додаток 2

 

Додаток 3

 

Додаток 4

 

Додаток 5

 

Титул

 

Програма

 

Паспорт