Новини

В обласній раді обрали переможців конкурсу журналістських робіт

IMG_3795

«Нові громади – нові можливості» – такою є назва і головна тема першого обласного конкурсу для журналістів. До участі подали 69 матеріалів, присвячених реформі децентралізації та досягненням об’єднаних територіальних громад в регіоні. Журі конкурсу до якого увійшли журналісти, редактори та експерти з питань реформи оцінили якість матеріалів та визначили імена переможців конкурсу. Деталі за посиланням:

https://oblrada.dp.gov.ua/documents/rozp-general/розпорядження-голови-дор-2018-року/розпорядження-№-318-р-від-11-12-2018-про-затвердж/

Конкурс був поділений на чотири номінації: онлайн-публікація, стаття в друкованому ЗМІ, радіоматеріал та відеоматеріал (розміщених у 2017-2018 роках ). В кожній з них визначили трьох переможців, які нагороджуються дипломами та грошовими преміями у розмірі:
І премія – 12 000 грн.
ІІ премія – 10 000 грн.
ІІІ премія – 7 000 грн. *

(без урахування податків).

Також незабаром пройде офіційна церемонія нагородження переможців конкурсу.

Конкурс проводився за методологічної підтримки Програми Ради Європи  «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні». Далі за бажанням переможців вони можуть подати свої матеріали на всеукраїнський етап конкурсу.

Голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов прокоментував: «Одним з пріоритетів нашої роботи є підтримка та визнання талановитих спеціалістів Дніпропетровщини. Мета Конкурсу «Нові громади – нові можливості»  – це також  сприяння  реформі децентралізації в Дніпропетровській області, поширення кращих практик, ініціатив і позитивних зрушень у розвитку громад. І, безперечно, визнання найталановитіших журналістів області! Я дякую вам за вашу працю та небайдужість».