Криворізькі лікарні отримали сучасні ліжка.

З початку 2024 року медзаклади Кривого Рогу та району одержали 150 спеціалізованих медичних ліжок. Ще 150 таких ліжок для них передали у минулому році.

Сучасні функціональні 3-секційні та 4-сегментні ліжка наразі дуже потрібні у лікуванні пацієнтів зі складними травмами. Вони дозволяють регулювати кут нахилу зони голови, спини та ніг. Нові ліжка замінили старі панцирні у наших лікарнях.

Ця допомога стала можливою завдяки співпраці Дніпропетровської обласної ради з постійними партнерами – польським Нижньосілезьким воєводством. Вони постійно підтримують Дніпропетровщину, надаючи необхідну гуманітарну допомогу для освітніх та медичних установ громад регіону.

«Дякую усій нашій депутатській команді та кожному, хто долучився до реалізації проєкту! Особлива подяка – нашим польським партнерам! Ваша допомога – надзвичайно важлива для нас. Завдяки такій підтримці ми маємо можливість гідно протистояти російській агресії та дбати про розвиток й безпеку наших громад», – сказав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.