У Царичанці провели відкритий обласний турнір з волейболу

У змаганнях взяли участь 20 команд із з Кам’янського, Новомосковська, Павлограда, Тернівки та Харкова. А також – з громад Дніпропетровщини: Васильківської, Криничанської, Межівської, Петропавлівської, Солонянської, Слобожанської, Царичанської. Турнір відбувся у рамках фестивалю спорту «Незламний народ незламної країни», присвяченого захисникам і захисницям України.  

 

 

Спортсмени провели два дні у напруженій боротьбі, протягом яких було багато яскравих моментів, емоцій та спортивного азарту. За підсумками турніру кубки та медалі отримали кращі з кращих.

 

Вручив нагороди та відзначив найкращих заступник голови Дніпропетровської обласної ради Андрій Соколов разом з іншими почесними гостями турніру. Наручний годинник голови Дніпропетровської обласної ради отримав Ігор Майний – вчитель фізичного виховання Прядівського ліцею.

 

«Пишаємось нашою молоддю, яка попри все займається спортом! Дякую кожному, хто розвиває та підтримує спортивні осередки у нашій області! Ведучи активний спосіб життя, ми будемо здоровими, отже, нездоланними», – сказав Андрій Соколов.

 

Результати турніру:

 

Команди дівчат групи А

ІІІ місце – Слобожанська ТГ

ІІ місце – м. Харків

І місце – Васильківська ТГ

 

Команди дівчат групи Б

ІІІ місце – Межівська ТГ

ІІ місце – Солонянська ТГ

І місце – м. Тернівка

 

Команди юнаків:

ІІІ місце – Солонянська ТГ

ІІ місце – Царичанська ТГ

І місце – Новомосковська ТГ

 

Команди аматорів волейболу (чоловіки)

ІІІ місце – м. Кам’янське

ІІ місце – м. Павлоград

І місце – Царичанська ТГ