Новини

Визначилися із 33 новими об`єктами інфраструктури

Слайд7(!)

Басейн для хворих дітей на сколіоз у спеціалізованому санаторії, Центр хоспісної допомоги на базі 15 та 12 лікарень, Троїцький собор у м. Новомосковськ, футбольні стадіони у Кам’янському та Кривому Розі, лікарні, школи, амбулаторії, дошкільні заклади по всій області. Загалом 33 об’єкта, що відновлять, реконструюють або зведуть з нуля в цьому році. На цей напрямок з обласного бюджету виділяється більше 139 млн грн. Це стало можливим завдяки перерозподілу коштів обласного бюджету за перше півріччя, а також за рахунок ефективного проведення державних закупівель.
«Процес роботи над бюджетом безперервний. Він триває не тільки в період підготовки до сесії. В міжсесійний період було зекономлено майже 140 мільйонів гривень, тому було прийняте рішення ці гроші витратити на об’єкти, в яких існує гостра потреба. Розпорядження про пооб’єктний перерозподіл коштів підписане», — зазначив Гліб Пригунов.
Нагадаємо, в обласній раді триває підготовка до 9-ї сесії обласної ради 7 скликання. Одне з головних питань, яке виноситься на голосування депутатів, — зміни до обласного бюджету на 2017 рік.