Новини

ПРЕМІЯ ОБЛРАДИ 2019 – визнання та грошова винагорода!

Рисунок1

Голова обласної ради Гліб Пригунов, ініціатор проведення обласного конкурсу Премії, розповів про старт п’ятого ювілейного відбору. З 28 січня до 28 лютого включно триватиме прийом документів від усіх бажаючих. Головне, правильно обрати категорію для участі. Всього їх 11, серед них наука, медицина, культура, спорт, журналістика, сільське господарство, героїчні вчинки, громадська діяльність, а також категорія «Юні дарування» для дітей віком від 14 до 17 років. У підсумку в кожній номінації буде визначено по п’ять переможців, які отримають матеріальне заохочення в розмірі 15 тисяч гривень (сума без урахування податків). За попередні роки, вже 200 осіб віком до 35 років, продемонстрували свої особисті вагомі внески у розбудову регіону та країни.

«Щоразу, коли проходить нагородження переможців Конкурсу, ми не втомлюємося дивуватися талантам наших земляків. Молоді бізнесмени, активні громадські діячі, волонтери, лікарі та багато інших. Такі люди заслуговують на гідну мотивацію і вдячність з боку держави та суспільства. Саме тому головною метою нашого конкурсу є підтримка талановитих спеціалістів, аби, так би мовити, запобігти «відтоку мізків» з України», — коментує голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов.

Наприклад,  минулого разу переможцями Премії стали. 17-річний хлопець, який  врятував маленьку дівчинку, що тонула у крижаній воді. Юна студентка Медичної академії, яка організовує волонтерські поїздки з командою лікарів аби допомогти літнім людям, що живуть у віддалених селах області.  Мешканка села, яка  збудувала  прибуткову молочну ферму, завдяки участі у канадському проекті. Молодий автор підручника з хімії на англійській мові, співак, який підкорив аудиторію своїм творчим співом, принципові журналісти та інші.

Тож  долучайтеся і подавайте свої заявки. Перший етап – подання необхідних документів, другий – відкрите онлайн-голосування на сайті обласної ради, третій етап – голосування спеціалізованої комісії за претендентів-фіналістів, яких обрали на онлайн-голосуванні. Усі деталі стосовно процедури подання документів, порядку проведення конкурсу та інші питання можна дізнатись:

  • на офіційному сайті Дніпропетровської обласної ради https://oblrada.dp.gov.ua/vote/
  • за телефонами : 0567320895 / 0636802223.

Усі документи приймаються до 28.02.2019 року у КП «Молодіжний центр Дніпропетровщини», за адресою м. Дніпро, вул. Яружна, буд.49а, 1-й поверх.