Новини

Заклади освіти Дніпропетровської обласної ради передали великодні смаколики для захисників та захисниць України

msg-518201556-202142

Учні та вихованці, батьки й колективи понад 60 навчальних закладів Дніпропетровської обласної ради продовжують підтримувати наших воїнів.

До Великодніх свят діти виготовляли обереги з українською символікою, янголів-охоронців, ляльки-мотанки для тих, хто боронить нашу свободу. Своїм, ще дитячим почерком, виводили найщиріші слова вдячності та побажання якнайшвидшого повернення додому з Перемогою.

Разом з батьками та вчителями випікали паски. Зібрали, щоб передати нашим воїнам й чай, каву, цукерки, печиво, рогалики, кекси та інші смаколики.

Все це поїхало на фронт та в один із закладів охорони здоров’я Дніпропетровської обласної ради, де проходять лікування та реабілітацію українські герої.

«Кожен сьогодні розуміє, що тільки в єдності наша сила, тому ми маємо піклуватися про хлопців і дівчат, які сьогодні у найзапекліших точках України боронять нас чи одужують від травм. До Великодня вони отримають часточку домашнього затишку і тепла, відчують нашу підтримку і вдячність. Разом обов’язково вистоїмо і переможемо!» – сказав Анатолій Коломоєць начальник управління з питань охорони здоров’я, соціальної політики та розвитку освітньої галузі Дніпропетровської обласної ради.

Також напередодні свята для військових, які лікуються у госпіталі, обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики Дніпропетровської обласної ради провів майстер-клас з виготовлення писанок.