Новини

У Дніпропетровській обласній лікарні ім. І.І. Мечникова відбулася міжнародна конференція за участі команди травматологів Razom Co-Pilot з Америки

photo_5267091371053933187_y

Також до заходу доєдналися фахівці з Франції та Австралії.

Зокрема, поважні спеціалісти: Крейг Сільвертон — лікарня Генрі Форда, Детройт, завідувач відділення реконструктивної хірургії дорослих, заступник завідувача кафедри ортопедії.
Хадсон Беррі — професор ортопедії Університету Флориди, ортопедичний онкохірург та реабілітолог.
Вікторія Ігрін — Університетська лікарня Томаса Джефферсона, дипломована медсестра.

А також Олександра Домарадська — координаторка проєкту Co-Pilot Razom for Ukraine, Нью-Йорк, Юлія Шама — керівниця проєкту Razom for Ukraine, США та Вінсент Віал — керівник проєкту APPUI агентства Expertise France.

Головна мета конференції — обмін досвідом та впровадження сучасних методів лікування тяжких пацієнтів.

Показово, що іноземні експерти вражені тим, як колектив лікарні Мечникова справляється з величезною кількістю важкопоранених пацієнтів.

Один із учасників конференції, Крейг Юрисевич, кардіоторакальний хірург і травматолог з Австралії, зауважив, що більшість лікарень в інших країнах Європи, Америки чи Австралії не змогли б впоратися з таким навантаженням.

«Зараз у лікарні ім. Мечникова лікують велику кількість пацієнтів з прифронтових територій, внутрішньо переміщених осіб, постраждалих у бойових діях. Щиро дякую колективу лікарні за їх важку щоденну роботу. Слава нашим медикам! Слава Україні!» — сказав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.