Новини

У Дніпрі відкрили офіс Єдиного центру рекрутингу Сил спеціальних операцій.

IMG_20240802_172650_564

Офіс Єдиного центру рекрутингу Сил спеціальних операцій відкрився за підтримки Дніпропетровської обласної ради. Тож усі охочі можуть завітати до офісу, поспілкуватися з рекрутерами, отримати консультації з питань призову за мобілізацією чи підписанням контракту, пройти перші етапи співбесіди та обрати для себе підрозділ й посаду. 

Під час заходу заступник голови Дніпропетровської обласної ради по виконавчому апарату Андрій Соколов нагородив військових відзнаками Дніпропетровської обласної ради.

«Така ініціатива – вкрай необхідна. Робота офісу дозволить залучити до лав спецпризначенців ще більше бажаючих та зміцнити наш оборонний потенціал. Тому ми підтримуємо Сили спеціальних операцій у їхньому прагненні бути доступнішими та зрозумілішими для кожного, кого цікавить служба у ССО. Адже саме завдяки професійності українських спецпризначенців ми можемо почуватися у безпеці», – сказав Андрій Соколов.

Заступник командувача Сил спеціальних операцій наголосив на важливості рекрутингу в Україні й розповів, кого хочуть долучити до своїх лав.

«Сили спеціальних операцій – це частина Сил Оборони України, які виконують надскладні завдання. Для бойових посад, таких, як оператор Сил спеціальних операцій, є відповідні вимоги, зокрема, фізична підготовка, вік до 35 років. Але якими б вправними хлопці та дівчата не були у виконанні завдань, їм потрібне відповідне забезпечення. Тому для тилових посад у нас інші критерії, які визначаються вміннями, навичками та, найголовніше, мотивацією», – зауважив заступник командувача ССО.

Керівник проєктів Єдиного центру рекрутингу Сил спеціальних операцій Віктор Шевченко розповів про роботу рекрутерів, набутий досвід у Києві та відповів на питання, чому офіс відкрили саме у Дніпрі.

«Дніпро зараз є форпостом для багатьох громадян, місто близько до зони бойових дій. Ми запрошуємо усіх до нашого офісу – поспілкуватися, обрати собі посаду та стати на захист України», – сказав Віктор Шевченко.

На заході розказали й про юридичні тонкощі та співпрацю з центрами комплектування.

«Сьогодні ми раді вітати на нашому відкритті представників Дніпропетровського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Вже довгий час, проводячи рекрутингові заходи містами України, ми співпрацюємо з ТЦК та СП. Наша основна позиція: ми всі працюємо заради однієї мети – перемоги України. Підтримка, допомога та взаємодія з представниками цієї області просто неймовірна. Усі ситуації, якщо і виникають, вирішуються швидко та з позитивним результатом. У ССО є різні вакансії, наприклад, водія чи артдиректора», — зазначив провідний спеціаліст юридичного відділу центру Олег Волошинович.

Офіс Єдиного центру рекрутингу Сил спеціальних операцій працюватиме щодня з 9:00 до 18:00.