Новини

Курсанти кафедри військової підготовки спеціалістів Держспецтрансслужби Українського державного національного університету науки і технологій склали військову присягу на вірність українському народові

photo_5370733501751617178_y

На урочистому заході зібрались викладачі кафедри, керівництво навчального закладу, представники Дніпропетровської та Луганської ОВА, обласної ради, військові. За понад 30 років кафедра військової підготовки цього університету випустила не одне покоління кваліфікованих професіоналів. Знання, які тут отримують курсанти формують потужну базу офіцерів, що надважливо для нашої країни в умовах повномасштабної війни. Випускники кафедри зможуть працювати, зокрема, над відновленням мостів, будівництвом захисних споруд, розмінуванням територій.

Від імені голови та депутатського корпусу Дніпропетровської обласної ради курсантів привітав Євгеній Марченко.

«Сьогодні ви свідомо одягнули піксель, який уособлює код незламності українського народу. Висловлюємо глибоку повагу до вашого вибору служити Україні. Стійкості та мужності курсантам й викладачам кафедри задля розвитку та захисту нашої держави!» – сказав радник голови Дніпропетровської обласної ради Євгеній Марченко.

Від початку повномасштабного вторгнення випускники кафедри військової підготовки державного національного університету науки і технологій у складі підрозділів Держспецтрансслужби та Сил логістики ЗСУ беруть участь у завданнях щодо забезпечення обороноздатності держави.