Дніпропетровська обласна рада інформує про проведення першого засідання комісії з конкурсного добору посади директора – художнього керівника комунального підприємства „Дніпропетровський Будинок органної та камерної музики” Дніпропетровської обласної ради”.

Відповідно до частин 3, 5 статті 215 Закону України ,,Про культуру”, на офіційному сайті Дніпропетровської обласної ради розміщується інформація про час та місце проведення засідань конкурсної комісії.

Перше засідання конкурсної комісії щодо добору посади директора – художнього керівника комунального підприємства „Дніпропетровський Будинок органної та камерної музики” Дніпропетровської обласної ради” відбудеться 21 листопада 2017 року об 11.00 в приміщенні Дніпропетровської обласної ради (просп. Олександра Поля, 2, м. Дніпро, кабінет 420).

Відповідно до чинного законодавства, члени конкурсної комісії щодо добору кандидатів на посаду посади директора – художнього керівника комунального підприємства „Дніпропетровський Будинок органної та камерної музики” Дніпропетровської обласної ради” та кандидати на посаду посади директора – художнього керівника комунального підприємства „Дніпропетровський Будинок органної та камерної музики” Дніпропетровської обласної ради” повідомлені про час та дату першого засідання секретарем комісії у телефонному режимі.