Дніпропетровська обласна рада інформує про проведення першого засідання комісії з конкурсного добору директора комунального закладу ,,Дніпропетровська обласна бібліотека для молоді ім. М. Свєтлова”

Відповідно до частин 3, 5 статті 215 Закону України ,,Про культуру”, на офіційному сайті Дніпропетровської обласної ради розміщується інформація про час та місце проведення засідань конкурсної комісії.

Перше засідання конкурсної комісії щодо добору директора комунального закладу ,,Дніпропетровська обласна бібліотека для молоді ім. М. Свєтлова” відбудеться 20 січня 2022 року об 11.00 в приміщенні Дніпропетровської обласної ради (просп. Олександра Поля, 2, м. Дніпро,  кабінет 420).

Відповідно до чинного законодавства, члени конкурсної комісії з добору директора комунального закладу ,,Дніпропетровська обласна бібліотека для молоді ім. М. Свєтлова” та кандидати на посаду директора комунального закладу ,,Дніпропетровська обласна бібліотека для молоді ім. М. Свєтлова” повідомлені про час та дату першого засідання  секретарем комісії у телефонному режимі.