ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення посади головного лікаря комунального закладу ,,Кам’янська міська лікарня № 4” Дніпропетровської обласної ради”

Дніпропетровська обласна рада оголошує конкурс на заміщення посади головного лікаря комунального закладу ,,Кам’янська міська лікарня № 4” Дніпропетровської обласної ради”.

Загальні вимоги до кандидата на посаду головного лікаря комунального закладу ,,Кам’янська міська лікарня № 4” Дніпропетровської обласної ради”: повна вища освіта за напрямом підготовки ,,Медицина”, післядипломна спеціалізація за фахом ,,Організація і управління охороною здоров’я”, вища кваліфікаційна категорія за лікарською спеціальністю та фахом ,,Організація і управління охороною здоров’я”, стажування в органах управління вищого рівня, стаж роботи за лікарською спеціальністю – не менше 7 років та за фахом ,,Організація і управління охороною здоров’я” – не менше 5 років.

Для участі в конкурсі подаються такі документи:

заява про участь у конкурсі на заміщення вакантної посади;

особовий листок обліку кадрів;

автобіографія;

копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду;

копія документа про освіту;

копія паспорта;

копія трудової книжки;

документи, які підтверджують наявність кваліфікаційних категорій за лікарською спеціальністю та фахом ,,Організація і управління охороною здоров’я”;

фотокартка 6х4 (1 шт.).

Документи приймаються до 18 листопада 2017 року за адресою:                     просп. Олександра Поля, 2, кімн. 514, Дніпропетровська обласна рада.

Конкурс відбудеться 22 листопада 2017 року о 14.00 за адресою:                       просп. Олександра Поля, 2, кімн. 420, Дніпропетровська обласна рада.

Довідки телефоном (056) 742-75-46.