ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ

Дніпропетровська обласна рада інформує про проведення першого засідання комісії з конкурсного добору директора – художнього керівника обласного комунального підприємства культури „Дніпропетровський академічний театр опери та балету”

Відповідно до частин 3, 5 статті 215 Закону України ,,Про культуру”, на офіційному сайті Дніпропетровської обласної ради розміщується інформація про час та місце проведення засідань конкурсної комісії.

Перше засідання конкурсної комісії щодо добору директора – художнього керівника обласного комунального підприємства культури „Дніпропетровський академічний театр опери та балету” відбудеться 29 березня 2019 року об 11.00 в приміщенні Дніпропетровської обласної ради (просп. Олександра Поля, 2, м. Дніпро,  кабінет 420).

Відповідно до чинного законодавства, члени конкурсної комісії щодо добору кандидатів на посаду директора – художнього керівника обласного комунального підприємства культури „Дніпропетровський академічний театр опери та балету” та кандидати на посаду директора – художнього керівника обласного комунального підприємства культури „Дніпропетровський академічний театр опери та балету” повідомлені про час та дату першого засідання  секретарем комісії у телефонному режимі.