Новини

Гліб Пригунов: «Нові технології будівництва та енергозбереження – ми закладаємо нову концепцію співпраці з будівельною академією!».

_MG_7379
Голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов окреслив майбутні плани спільних проектів з головним будівним вишем області: «Саме обласна влада є замовником будівельних робіт на Дніпропетровщині. Масштабні реконструкції та нові проекти будівництва — усе це є завданням для випускників академії. Зараз вже є проекти енергозбережних будівель, за якими можна починати будувати. У найближчому майбутньому нам необхідно переглянути всі містобудівні плани, з точки зору привабливості для бізнесу і покращення життя в об’єднаних громадах. Саме завдяки високому рівню підготовки наших спеціалістів це завдання ми разом зможемо виконати за декілька років. Отже, запрошую всіх до співпраці!».
!_MG_7243
Разом із обговоренням планів співпраці голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов привітав із призначенням нового ректора Придніпровської державної академії будівництва та архітектури. Цю посаду зайняв професор Микола Васильович Савицький, який до цього часу 22 роки працював у виші проректором з наукової роботи. Кандидатура була підтримана 4000 студентів і викладацьким складом вишу.
!_MG_7276
«30 років Академію успішно очолював Большаков Володимир Іванович. Саме йому ми вдячні за те, що виш став одним із найбільш престижних у країні. Цю естафету тепер перейняв Микола Васильович Савицький. Впевнений, що академія з новим ректором буде активно працювати, розвивати науку, готувати нові кадри для розвитку будівництва в нашій країні!» — зазначив у своєму виступі в академії Гліб Пригунов.
Сьогодні будівельна академія — навчальний заклад, який є визнаним лідером у підготовці фахівців інженерно-будівельного, архітектурного, економічного та екологічного профілю не тільки у Придніпровському регіоні, а й в країні в цілому. Більше 60 тисяч випускників будівельників академії успішно працюють, розбудовуючи нашу державу. А також втілюють принципи української будівельної практики далеко за її межами.