Новини

Дякуємо соціально-відповідальному бізнесу за допомогу лікарям

EB332DFF-94A8-4BC0-952D-FA0788EA0B9B

В Дніпропетровській обласній раді  представник туроператора Мouzenidis Travel Greece вручив сертифікати на відпочинок медикам, які лікують людей від коронавірусу.

«П’ятнадцяти родинам українських лікарів ми організовуємо відпочинок на території Греції за рахунок грецького туроператора Мouzenidis Travel, переліт авіакомпанією  Ellinair і мережею готелів  BOMO Hotels . Після відкриття кордонів люди, якими ми пишаємося, зможуть провести відпустку на курортах Греції», — прокоментував Ярослав Борщ, директор Дніпровського офісу.

Шість медиків з лікарень Дніпра – ім.Мечникова, 21 інфекційної та медицини катастроф отримали сертифікати на відпочинок. Колективи кожної з лікарень самостійно обирали своїх представників.

«Спільні зусилля всього світу спрямовані на боротьбу з  епідемією. Економічні наслідки для багатьох галузей будуть важкими. Тому в нас викликає велику повагу такий вчинок туристичної компанії.  Ми бажаємо  туристичному бізнесу  якнайшвидшого відновлення ринку,  нашим лікарям — гарного відпочинку. І всім нам    нарешті подолати загрозу коронавірусу», — прокоментував Артем Марченко,  керуючий справами виконавчого апарату Дніпропетровської обласної ради.