Новини

Кошти на оборону, допомога переселенцям та ЗСУ, медицина, освіта і культура: підсумки роботи Дніпропетровської обласної ради за 2022 рік

Дніпропетровська обласна рада

Микола Лукашук детально розповів про свою роботу та діяльність обласної ради.

«Це був рік випробувань, з якими не зіштовхувалось жодне скликання обласної ради. Ми вистояли та змогли втримати Дніпропетровщину. Сьогодні наша область стала «місцем сили» для багатьох. У нас почали нове життя близько 400 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Як і 8 років тому, у нас активно працюють волонтери, медики – усі роблять можливе і неможливе для захисту своєї землі», – зазначив Микола Лукашук.

Більше сотні засідань штабу оборони, наради та щоденна звітність від кожної з 86 громад області. Разом з цим обласна рада, її керівництво і депутати продовжували підтримувати функціонування основних сфер життя Дніпропетровщини.

«Постійно ведеться робота з міжнародними партнерами, які надають нам допомогу. Як-то побутовими речами, так і технікою для військових, ліками, швидкими, тощо. На контролі завжди робота критичної інфраструктури. Щоразу дякую нашим енергетикам за їхню сміливість і важку працю. Оперативно долаємо наслідки обстрілів, дякуючи нашим рятівникам з ДСНС. Це лише частина напруженої роботи, яка за ці місяці велась і продовжує проводитись владою та усіма службами», – зазначив голова облради.

Поміж іншого Микола Лукашук відзвітував про підтримку аграрної галузі та результати пленарних засідань, проведених Дніпропетровської обласною радою.

«Українці мужньо зустріли загрозу, згуртувались і протистоять злу, що чисельно значно переважає. Це вищий прояв патріотизму і гідності. Тепер весь світ рівняється на нас. Пишаймося своїми людьми і йдемо до Перемоги!» – підсумував Микола Лукашук.

PDF-версія за посиланням: https://drive.google.com/file/d/17YhtNNXTVicCa73FulxJl_Gm3xe3PAEe/view?usp=sharing