Новини

Вартові неба – у Дніпрі пройшли збори Повітряних Сил ЗСУ

68470179_394557484748561_8911466576901832704_n

Патріотичне виховання особового складу, психологічна допомога військовослужбовцям, вдосконалення служби у Збройних Силах України. Ці та інші питання сьогодні на порядку денному традиційних інструктивно-методичних зборів.  Представники МПЗ командування Повітряних Сил, заступники командирів, офіцери військових частин та підрозділів обговорили ключові завдання для підтримання морально-психологічного стану особового складу.

Розпочали збори з урочистостей на Алеї Слави. Військовослужбовці, представники обласної влади та духовенства поклали квіти та вшанували пам’ять загиблих в АТО (ООС) хвилиною мовчання.

Таке зібрання проходить щороку та збирає військовослужбовців із різних куточків країни. Це своєрідний майданчик для отримання нових знань та обміну досвідом у сфері психологічного забезпечення.

«Окрім матеріально-технічного забезпечення армії, вкрай важливо приділяти увагу психологічній підтримці наших військових. Не можна недооцінювати психологічний стан бійців під час виконання бойових завдань. Події останніх років виразно показали виняткову актуальність та необхідність глибокого осмислення проблем морально-психологічного забезпечення у ЗСУ» – прокоментував голова обласної ради Гліб Пригунов.