Новини

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук взяв участь у звітній конференції Дніпропетровської торгово-промислової палати

photo_5239962678280183956_y

Дніпропетровська ТПП щороку входить в трійку лідерів серед 25 регіональних палат країни.

«Та робота, яка проводиться колективом організації, набула особливого значення саме під час повномасштабного вторгнення. Це підтримка бізнесу, допомога в адаптації до нових умов у часи невизначеності, аби знайти вірні стратегічні рішення і нові можливості», – зазначив Микола Лукашук.

За останні 5 років роботи Дніпропетровська торгово-промислова палата перерахувала державі понад 83 мільйонів гривень податків, понад 20 000 підприємців отримали від Палати інформаційно-консультаційну допомогу. І завдяки діяльності організації наші підприємці продовжують працювати, забезпечуючи наповнення бюджету та підтримку економіки регіону і України.

«Дуже пишаюся тим, що з початком повномасштабної війни колектив Палати долучився до волонтерського руху. 2 000 000 € Дніпропетровська торгово-промислова палата спрямувала на гуманітарну підтримку ЗСУ, ВПО, регіональної інфраструктури. Дякую керівництву та усім членам Дніпропетровської торгово-промислової палати за лідерство, стійкість та підтримку бізнесу у такий тяжкий час для нашої держави!» – сказав Микола Лукашук.