Новини

До однієї з наших Шкіл Супергероїв завітала Наталія Мосейчук! Вона відвідала учнів та викладачів школи у центрі соціально значущих хвороб Дніпропетровської обласної ради.

IMG_20240611_141148_582

 

«Школа Супергероїв» — це унікальний проєкт, реалізований під патронатом Олени Зеленської. Тут діти, які знаходяться на тривалому перебуванні у стаціонарі, продовжують навчання прямо у лікарні, знаходять друзів, проводять цікаво дозвілля, отримують позитивні емоції. А це дозволяє їм швидше одужувати!

 

Саме у Дніпропетровській області найбільша кількість Шкіл Супергероїв — три осередки. Два — в наших обласних лікарнях у Дніпрі, а зараз вже Супервикладачі проводять уроки й у 16-тій криворізькій лікарні.

 

Сам освітній простір там вже облаштовують. Його створення профінансовано Фундацією Олени Зеленської.

 

Дякуємо за підтримку депутатському корпусу та міській раді Кривого Рогу. Тож зустрінемося й потиснемо руки на відкритті, яке відбудеться дуже скоро!

 

Дякую Наталці, нашому депутатському корпусу Дніпропетровської обласної ради, працівникам медзакладів та кожному, хто долучився до реалізації цього надважливого для наших дітей проєкту!