Новини

Екологічна освіта молоді

05F64525-50B8-4AF9-8C41-A7C4D00ABC40

«Eколайф 2020» відбувся на Дніпропетровщині у форматі повноцінного фестивалю.

Учасники взяли участь у майстер-класах, спортивно-екологічних іграх, фізичній тренінг терапії. Ініціатива реалізована  Дніпропетровськоію обласноію радою  у рамках проєкту “OSVITORIUM OPEN GREEN INITIATIVE 2020”.

Програма включила у себе тематичні лекції фахівців, круглий стіл та екоекскурсію. Комплекс освітницьких та фізичних заходів має на меті зацікавлення молоді у збереження довкілля. Проєкт «Eколайф 2020» спрямований  на формування екологічної свідомості та екологічного мислення.

«Сучасність потребує зміни формату в всіх сферах. Для спілкування та взаємодії із молоддю ми також повинні відповідати їх інтересам та захопленням. Цікава подача інформації, активне дозвілля — лише так ми можемо донести важливі речі до свідомості молодого покоління. Саме тому обласна влада обома руками підтримує подібні проєкти”, — голова Дніпропетровської обласної ради Святослав Олійник.

Серед важливих екологічних тем, що розглянули на “Еколайф 2020” були: «Екологія, табакокуріння, наркотики»; «Чому перероблення не панацея і як зберегти майбутнє для молодого покоління»; «Вивчення умов розвитку біологічних контамінантів повітря на харчових продуктах»; «Зміни в тканинах риб внаслідок інтоксикації хлоридом цинку».

❗️❗️Долучайтеся до екологічних ініціатив +380 (96) 181 74 65