Новини

Епідемія коронавірусу — не єдина загроза безпеці жителів

3A9FCD17-5526-4EE6-86B4-07667313C4E6

На Дніпропетровщині посилено боротьбу з ліквідації кримінальних угруповань.

«Кілька місяців тому ми взяли курс на повну ліквідацію організованих груп, що здійснюють розбійні напади.  Сьогодні вже є певні результати.  Кілька десятків учасників різних угруповань зараз затримані і заарештовані, тільки за останній місяць на гарячому взяті учасники двох таких злочинних організацій, також затримані всі учасники перестрілки на Титова », — розповідає голова Дніпропетровської обласної ради Святослав Олійник.

Цієї суботи Національна поліція затримала лідера злочинного угруповання, 40-річного жителя Дніпра, і його 37-річного спільника.  У них вилучили велику кількість зброї і боєприпасів, підроблені документи, автомобілі-двійники.

Затримані організували принаймні п’ять озброєних розбійних нападів на квартири і будинки жителів Дніпропетровської області, вони причетні і до інших тяжких злочинів.

За день до того, в ніч з 23 на 24 квітня в м.  Синельникове оперативники затримали організатора та учасників злочинного угруповання, яке здійснювало напади на фермерів області.

У найближчі дні Національна поліція проведе брифінг і детально проінформує про десятки розкритих розбійних нападів на території Дніпропетровської та сусідніх областей.

«Робота з боротьби зі злочинністю так само важлива, як і запобігання поширенню епідемії.  І зусиль до цього ми докладемо не менше!  Ми вдячні за хорошу роботу нашій поліції і прокуратурі», — прокоментував Святослав Олійник.