Новини

Посвятили у ліцеїсти: “Науковий медичний ліцей “Дніпро” Дніпропетровської обласної ради” прийняв нових учнів.

5382275758208179335

Вже 31 рік поспіль хлопці та дівчата одягають у цьому закладі білі халати та дають клятву ліцеїста. Цьогоріч це 33 восьмикласників та 16 дев’ятикласників, які у майбутньому планують бути медиками.

Ліцеїстів та педагогів з початком нового навчального року привітав радник голови Дніпропетровської обласної ради Олександр Донченко.

«За дорученням засновника закладу – Дніпропетровської обласної ради – я вітаю ліцеїстів, педагогів та батьків з початком нового навчального року! Науковий ліцей передусім – вікно можливостей у світі науки. В цих стінах ви неодмінно здобудете і дійсно фундаментальні знання, і добре підготуєтеся до першого етапу дорослого життя – студентства. Наука каже, що білий одяг, в який ви одягнені, налаштовує на відкритість, самовіддачу, чистоту та повноту думок. І саме ці цінності вам, безсумнівно, нададуть в новому навчальному році ваші шановні викладачі. Повірте, їм з вами непросто, адже ви обдаровані діти, вже особистості, зі складними характерами і визначеними орієнтирами.
Отже, ліцеїстам – успішного наукового шляху, вчителям – витримки, батькам – терпіння!» – сказав Олександр Донченко.