Новини

Підвищений рівень контролю критичної інфраструктури — у Дніпропетровській обласній раді відбулась онлайн конференція

13,09

На неї були запрошені керівники обласних комунальних підприємств, які беруть участь у забезпеченні функціонування усіх галузей критичної інфраструктури.

«Ми зібралися з приводу того, що останнім часом ворогом прицільно здійснюються атаки на об’єкти критичної інфраструктури. Саме тому необхідно тримати ситуацію під цілодобовим контролем. Жителі області мають залишатися з водою, теплом та світлом. Будь-які пошкодження ми будемо ліквідовувати оперативно. А для цього нам необхідно бути постійно на зв‘язку», — зазначив радник голови Дніпропетровської обласної ради Євгеній Марченко.

В управлінні Дніпропетровської обласної ради знаходяться комунальні підприємства критичної інфраструктури, які надають послуги з питного водопостачання та централізованого водовідведення, теплопостачання тощо.

«Від сьогодні ми створюємо окремий канал зв‘язку для прямої взаємодії з вами, керівниками підприємств критичної інфраструктури. Ми просимо щодня до 9 години ранку надавати детальний звіт про стан справ. У разі будь-яких надзвичайних ситуацій звітуйте одразу, не зважаючи на час. Це стосується і перебоїв з електропостачанням, які можуть вплинути на функціонування вашого підприємства», — підсумувала Надія Шевцова, керівник управління стратегічного планування та комунальної власності.