Новини

Спортсмени Дніпропетровщини вшанували пам’ять Олега Кравченка та підтримали ЗСУ щорічним турніром з тяги

IMG_5768

115 атлетів Дніпропетровської області зібралися, щоб змагатися та згадати видатного спортсмена Олега Кравченка на щорічному турнірі з тяги, який носить його ім’я. Сила та спортивний дух учасників вражали, адже кожен з них прагнув продемонструвати найкращі результати.

Цьогорічний турнір вирізнявся благодійною метою. Завдяки небайдужим учасникам вдалося зібрати понад 32 тисячі гривень. Ці кошти спрямували на підтримку дніпровської спортсменки, яка боронить Україну в лавах ЗСУ.

«Ми щиро дякуємо нашим захисникам, завдяки яким маємо можливість проводити спортивні змагання, розвивати та популяризувати спорт на Дніпропетровщині«, — підкреслив головний суддя змагань Олег Дерлюк.

Справжнім сюрпризом для учасників, особливо для юних спортсменів, стала присутність на турнірі легенди — Анатолія Новописьменного. Багаторазовий чемпіон світу з класичного пауерліфтингу, рекордсмен світу, Європи та України не лише додав авторитетності заходу, але й особисто нагородив переможців та сфотографувався з усіма охочими.