Новини

Сьогодні відбулося засідання Президії Дніпропетровської обласної ради.

IMG_20240619_121718_491

 

Депутати узгодили порядок денний чергової сесії — загалом 31 питання. Серед них є рішення, які зараз надзвичайно важливі для нашої області.

 

«Цього разу на пленарному засіданні прийматимемо вперше Комплексну програму підтримки ветеранів війни, членів їх сімей, членів сімей загиблих ветеранів війни, членів сімей

загиблих Захисників і Захисниць України Дніпропетровської області на 2024 — 2028 роки. Спрямовуємо додаткові кошти на підтримку Сил Оборони, аби наші військові були забезпечені усім необхідним. Також виділяємо кошти на підготовку до опалювального сезону нашим громадам», — зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

 

Окрім того, на засіданні розглянули питання фінансової підтримки громад, які найбільше страждають від російських атак. Зокрема, це громади Нікопольського та Криворізького району.

 

Підтримали рішення про допомогу закладам, які постраждали через ворожі удари. А також — облаштування укриттів в освітніх установах.

 

«Дякую нашому депутатському корпусу, начальнику ОВА та усім профільним фахівцям за плідну роботу!» — підсумував Микола Лукашук.