Новини

Триває цілодобовий ремонт найдовшої вулиці Павлограда

IMG_0029

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук ознайомився з ходом ремонту вулиці Дніпровська, що у Павлограді.

«Вартість реконструкції – майже 500 млн грн. Проєкт має велике значення не лише для мешканців Павлограда, але і для водіїв, які їдуть транзитом до інших населених пунктів. Вулиця Дніпровська – це важлива транспортна артерія міста. Вона проходить через увесь Павлоград, але останні 15 років тут не проводилося ніяких ремонтів. Зовсім скоро завдяки програмі Президента «Велике будівництво» тут з’явиться новий асфальт, бордюри, сучасні павільйони для зупинок, ливневі стоки» – розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Будівельники вже поклали декілька кілометрів першого шару асфальтобетону, на черзі – фінішний шар покриття. Загалом його товщина буде 17 см.

«З кожним днем автошлях змінюється на краще. Повністю замінюється асфальтобетонне покриття, все робиться для того, щоб рух цим напрямком був комфортним та безпечним» – зазначив перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Орлов.

В рамках реконструкції також заплановано оновити міст через річку Вовча: там з’явиться нова гідроізоляція, замінять деформаційні шви та бар’єрне огородження, покладуть асфальт. Для пішоходів облаштують зручні тротуари.

«Це знакова дорога, адже вона проходить через все місто. Ми бачимо, що темпи реконструкції дуже швидкі. Автомагістраль стане частиною дороги М-30 Стрий – Ізварине, відомою як «Дорога Єдності», яка з’єднає схід і захід» – повідомив народний депутат від партії «Слуга народу», член Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Роман Каптєлов.

Очільник обласної ради провів робочу нараду разом з народним депутатом Романом Каптєловим, першим заступником голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимиром Орловим, міським головою Павлограда Анатолієм Вершиною. Представники підрядної організації повідомили керівництву області: повністю завершити роботи на об’єкті будівельники планують вже до кінця 2021 року.

!IMG_0151 !IMG_0178 !IMG_0209 !IMG_0210 !IMG_0267 !IMG_0271 !IMG_0278 !IMG_9848 !IMG_9852 !IMG_9898 !IMG_9911 !IMG_9925 !IMG_9930 !IMG_9940 !IMG_9960