Новини

«Українське подвір’я» — виховання на національних цінностях.

69452930_593926464472170_6208625017370968064_n

Першого вересня духовно-культурний Центр «Українське подвір’я» відкрив свої двері у новому навчальному році для всіх бажаючих. Цей соціальний проект покликаний виховувати у дітей духовність, патріотичні якості та комунікабельність. Для учнів тут проходять уроки з безпеки та доброти, з англійської, основ етикету, народознавства, музичного та театрального мистецтва та інші цікаві заняття. Разом з дітьми до навчання можуть приєднатися і дорослі. Для них передбачені спеціальні курси на теми «Відповідальне батьківство» та «Українська мова для дорослих».
«Українське подвір’я» розташоване на території єпархіального центру області ПЦУ. Окрім управління Дніпровської єпархії на цій території зведений величний храм «Несподівана радість». Ця споруда є не тільки окрасою всього міста, а й чудовим місцем для проведення часу із дітьми. Підтримує діяльність всього єпархіального комплексу Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність».
Заняття проходять у зручний час (вихідні дні та вечірні години). Курси орієнтовані на дітей, сім’ї яких не можуть сплатити за навчання. Тож усі заняття безкоштовні. Дізнатись усі деталі можна на офіційній сторінці Центру у Facebook: https://www.facebook.com/Ukrayinskepodvirya/
Голова обласної ради Гліб Пригунов наголошує: «Таке навчання є корисним для нашого підростаючого покоління. Вивчення українських традицій, історії – це важлива основа у формуванні світогляду всього суспільства. Обласна влада підтримує такі соціальні проекти, адже свідоме, культурне, освічене покоління – майбутнє нашої держави».