Новини

У Дніпрі відзначили День працівників стандартизації і метрології.

IMG_5619

До професійного свята та Всесвітнього Дня стандартів нагородили фахівців ДП «Дніпростанадртметрологія» та його філій.

Грамоти Дніпропетровської обласної ради та вітальні листи від обласних військових адміністрацій різних регіонів України отримали найкращі спеціалісти підприємств, які визначають сучасні вимоги до різноманітної продукції, нагляд за правильним використанням стандартів і не тільки.

Вітаючи колектив, генеральний директор ДП «Дніпростанадртметрологія» Олег Пікель підкреслив важливість їхньої роботи в умовах сьогодення.

«Наша команда – це висококваліфіковані професіонали, які використовують лише сучасні технології. Пишаємося нашою потужною метрологічною базою, сучасним випробувальним центром харчової і промислової продукції. Це наша основа, яка забезпечує якісну метрологію, сертифікацію, стандартизацію, достовірні результати випробувань згідно з міжнародними стандартами. Ми орієнтуємося на замовників, задля яких і працюємо, сприяючи їхньому розвитку. Переконаний, усі разом ми зміцнюємо промислово-економічний потенціал країни, підвищуючи якість української продукції задля виходу на міжнародні ринки. Кожен з нас робить свій безцінний внесок у наближення перемоги України!» – сказав Олег Пікель.

У сучасному світі, де якість продукції є пріоритетною, роль фахівців зі стандартизації та метрології неухильно зростає. Їхній професіоналізм та інноваційні підходи є запорукою успішного розвитку української економіки.