Новини

У Дніпрі відкрили Центр публічної дипломатії.

5451845629878853617

Центр діятиме на базі Університету митної справи та фінансів. Його представники займатимуться просуванням освітніх проєктів, пов’язаних з підготовкою фахівців у сфері міжнародних відносин, зовнішньої політики та дипломатії. А також – вдосконаленням навичок спеціалістів, які важливі для роботи в організаціях державного управління на міжнародному рівні.

«Відкриття Центру публічної демократії є знаковою подією не лише для університету та академії, але й для міста та регіону в цілому. Переконаний, Центр стане осередком взаємодії, партнерства та побудови мостів між Україною та цивілізований світом. Публічна дипломатія сьогодні — це не лише інструмент міжнародної співпраці, це серце комунікації, що будує довіру між народами, сприяє взаєморозумінню та миру. Особливо важливо це для України, яка, перебуваючи на перетині культур, історій та політичних інтересів, має не лише заявити про себе, але й утвердити свій голос на міжнародній арені. Дякую всім, хто підтримував цей проєкт!» – сказав заступник голови Дніпропетровської обласної ради по виконавчому апарату Андрій Соколов.

Центр публічної дипломатії створено за спільної ініціативи Дипломатичної академії України ім. Г. Удовенка при МЗС й Університету митної справи та фінансів.